Om Falster House of Horror

alternative

Hvem er vi?

Falster House of Horror er blevet til, fordi tre unge mænd er vilde med Halloween. Det som startede som en event for familie og venner for mere end 10 år siden er nu blevet til et stort set-up, med 19 rum, masser af special-effects og mange frivillige medarbejdere samt familier, der bakker op. Falster House of Horror tiltrækker rigtig mange gæster i de mørke oktober-dage, hvor der er Halloween.

Hvor uhyggelig er House of Horror?

I Falster House of Horror på Frihedsmindevej venter der skræk og rædsel. I huset bliver de besøgende overrumplede af både mekaniske dukker og rigtige mennesker, af skønne tableauer og romantiske græskar-stier i haven. De fleste fobier bliver aktiveret og huset er ikke for følsomme og sarte sjæle. Der er ikke aldergrænser, men vi anbefaler 12 år+, måske mere, da vi har gjort os meget umage med at gøre det så skræmmende som muligt.

Hvordan løber det hele rundt – materielt og menneskeligt?

Efterhånden som Falster House of Horror tiltrak flere gæster, blev det nødvendigt med éntre-gebyr, bl.a. for at dække omkostninger til toiletvogn. Entré-gebyret er stadig beskedent og bliver der et lille overskud, så går pengene ubeskåret til at skabe mere og bedre Halloween-oplevelser.

De tre stiftere har hver et arbejde at passe, men de lægger en masse tid, fritid, ferie og fridage i at forberede Halloween-dagene. Lidt tid tager det også at pakke udstyret ned igen. Dagene foregår i et privat hjem, som gratis lægger udhuse og have til.

En masse frivillige er involveret i arrangementet: der skal udhules græskar, udstyr skal sættes op og pilles ned, der skal sminkes, sys dragter, sætte bandager på og tage dem af – special effects i form af lys og lyd skal udvikles og installeres. De frivillige har mange forskellige kompetencer, som de med glæde stiller til rådighed, så Halloween bliver en stor oplevelse for både små og store. Det at glæde andre glæder også dem.

Også forskellige lokale sponsorer og fonde medvirker til, at Halloween i House of Horror bliver stadigt bedre = endnu mere uhyggeligt. Hvis du eller din virksomhed vil støtte House of Horror er vi kun glade for en henvendelse for dig/jer.

Med andre ord: Falster House of Horror er hele vejen igennem båret af et stort frivilligt engagement, lyst til og glæden ved at glæde andre med et godt gys.

Hvordan foregår det?

alternative

Spøgelseshuset er lavet på den måde, at de besøgende bliver lukket ind i grupper på ca. fire personer. Aktuelt er der 19 forskellige rum, fordelt på med end 600 kvadratmetre. Første gang Falster House of Horror slog dørene op og inviterede folk indenfor var i 2015. Dengang kom der ca. 30 besøgende. I de efterfølgende år er besøgstallet steget år for år og i 2021 var der knap 1100 besøgende.

Vi får også henvendelser fra markeder, by-events og institutioner om ikke vi vil stille op med en ’smagsprøve’ på Halloween. Det gør vi gerne, hvis vi overhovedet kan overkomme det og det glæder os meget, at sårbare børn og unge kan få en oplevelse – skræddersyet efter aftale – så de oplever fryden ved et godt gys, uden at de får en skræk i livet.

Daniel, Kasper og Lasse