Vi søger!

alternative

Vi søger nye frivillige!

Falster House of Horror søger efter frivillige. Vi søger skuespillere og make-up artister m.v. Går du og har en skræmmer i dig og godt kunne tænke dig slippe af slippe den løs, så gør det i Falster house of horror, vi kan bruge alle ligegyldigt din alder og køn. Det eneste vi kræver af dig, er at du er ansvarlig og tager det seriøst. Hvis det er noget for dig, så send os en mail, hvor du beskriver lidt om dig selv og hvorfor af det er dig som skal være en del af Falster House of Horror..

Det kunne fx. være make-up artister, mv. Er du god til af lave uhyggelig make-up og kunstige sår mm, så vil vi meget gerne høre fra dig. Mange af vores artister bruger masker. Men vi vil så gerne, at have flere der kunne lægge få lagt make-up, og det er her du kommer inde i billedet, hvis du har lysten til at være med.

Hvad du får ud af det? En super fed oplevelse, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for af være med, til at udvikle og skabe Falster House of Horror. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. Som frivillig får i også invitation til fester og sociale arrangementer i løbet af året.